Translate

Ιερά Σκήτη Τιμίου Προδρόμου (Ρουμανική)

 


Κάντε κλικ στην φωτογραφία για περισσότερα


TEL. 23770 - 233294 & 23788 & 24108 & 24072

Πώς θα έρθετε στην Ι. Σκήτη Τιμίου Προδρόμου

Εφόσον έχετε εξασφαλίσει το Διαμονητήριο σας και έχετε επικοινωνήσει με την Σκήτη για την ημερομηνία που θα φιλοξενηθείτε σε αυτή μένει να μάθετε πώς θα φτάσετε στην Σκήτη του Τιμίου Προδρόμου (Ρουμανική).Ο συνηθισμένος τρόπος είναι από την Ουρανούπολη με καράβι στο λιμάνι της Δάφνης .Από την Δάφνη με το λεωφορείο πάμε Καρυές και από εκει με Βάν φτάνουμε στην Σκήτη. Αν βρίσκεστε σε κάποια μονή κοντά στην Σκήτη του Τιμίου Προδρόμου μπορείτε να έρθετε περπατώντας. Όλες οι διαδρομές προς άλλες μονές αρσανάδες και αξιοθέατα περιγράφονται στην ενότητα "Διαδρομές"

Διαδρομές για Google Maps

Κάνοντας κλικ σε κάποια από τις παρακάτω διαδρομές, ανοίγει ο αντίστοιχος χάρτης στο Google Maps με την επιλεγμένη διαδρομή και χρήσιμες πληροφορίες. Όλες οι διαδρομές είναι μεταφρασμένες και στα Αγγλικά. Σε κάποια κινητά, ίσως χρειαστεί να τα γυρίσετε οριζόντια για να δείτε σωστά τους χάρτες. Εφόσον έχετε σήμα και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να δείτε το στίγμα σας  στον χάρτη να κινήται πάνω στην διαδρομή (αν την ακολουθείτε σωστά).

ΠΡΟΣΟΧΗ πολλές φορές λόγω καιρικών συνθηκών , έργων οδοποιίας και άλλων εργασιών μπορεί οι χωματόδρομοι αλλά και κάποια μονοπάτια να μην είναι βατά και να έχουν αλλάξει . Για αυτό πάντα θα πρέπει να ρωτάτε για την κατάσταση τους πριν ξεκινήσετε την διαδρομή και πάντα η διάβαση τους γίνεται με δική σας ευθύνη. Διαβάστε εδώ  κάποιες πρακτικές συμβουλές για την πεζοπορία στο Άγιο Όρος. Το σύνολο των πληροφοριών που παρέχονται εδώ είναι απλά ένα εποπτικό εργαλείο για τον σχεδιασμό μιας διαδρομής και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούνε την αναγκαιότητα πυξίδας και χάρτη για πλοήγηση στο τοπίο , ειδικά σε περιοχές που δεν υπάρχει σήμα κινητής τηλεφωνίας απαραίτητο για την λειτουργεία του Google Earth και του Google Maps.